Bilgi Paylaşıldığında güzeldir

1 Aralık 2012 Cumartesi

Yazılım

Program1



Android Cep telefonuyla Pc Kontrolü(mouse ve klavye(sesle metin girme))

Android cihazınızı bilgisayarınızda kullanabileceğiniz kablosuz mouse ve klavyeye dönüştüren harika bir uygulama.
Android Mouse and Keyboard uygulaması sayesinde Android cihazınızı bilgisayarınız için kablosuz mouse ve klavyeye çevirebilirsiniz. Android Mouse and Keyboard uygulamasını kullanabilmek için öncelikle AndroMouse Desktop Server yazılımını buradan indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. Sonrasında yapmanız gereken ise bilgisayarınıza yüklediğiniz programdan Wi-Fi veya Bluetooth seçeneklerinden birisini belirlemek ve Android cihazınızda ki uygulamayı da açarak oradan da aynı (Wi-Fi veya Bluetoth) seçeneğini belirlemek. Burada dikkat etmeniz gereken ise bağlantı seçeneklerinizin bilgisayarda ve telefonda aynı olması. Sonrasında iki cihaz arasında bağlantı kuruluyor ve Android cihazınızı bilgisayarınıza ait ip numarasını onaylamanızı bekliyor bu onaydan sonra Android cihazınız bilgisayarınıza ait bir mouse ve klavye gibi kullanabilirsiniz. Android Mouse and Keyboard ile isterseniz ses özelliğin kullanarak bilgisayarınızı  farklı  bir şekilde yönetebileceğiniz bu harika Android uygulama ayarlar kısmına girerek mouse ve klavye ayarlarında kendinize göre değişiklikler yapabilirsiniz.


Android Telefona İndir(Markettende İndirebilirsiniz)


Videosu


Program 2
Android cep telefonuyla bilgisayarın müzik,video ve resimlerini değiştirebilme parçaları bilgisayardan kolayca bulabilme özelliği



Gmote Server Programı pc'ye kurulacak(wifi üzerinden bağlantı)pin kodunu bilgisayardan gir aynı kodu android telefona kurduğunuz programdada girin ip adresinizide girdikten sonra android telefonunuzla kontrolü eline alabilirsiniz.
Android programı indir (markettede ücretsizi var)


0 yorum: